Tineri arestaţi preventiv pentru agresarea unui șofer în trafic

Șoferul a ajuns la spital cu mai multe plăgi la cap.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 28 de ani, toţi din municipiul Craiova, au fost arestaţi preventiv, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor. Tinerii,în urmă cu cinci zile au bătut un şofer în trafic, care a ajuns la spital cu mai multe plăgi la cap. După incident, aceştia au fugit, iar unul dintre ei fiind prins în timp ce încerca să iasă din ţară pe la Porţile de Fier 1, potrivit digi24.ro.

 Potrivit IPJ Dolj, cei trei sunt bănuiţi că în seara zilei de 12 ianuarie, în urma unui conflict în trafic, ar fi lovit cu autoturismul maşina în care se afla persoana vătămată. După impact ei i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri, provocându-i plăgi tăiate şi/sau despicate la cap şi corp, după care au părăsit locul producerii faptei, sustrăgându-se cercetărilor.

„O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a desfăşurat activităţi complexe pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, precum şi identificarea tuturor persoanelor implicate. Astfel, în noaptea de 17 ianuarie, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Craiova, a fost preluat de poliţişti din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier 1, acesta încercând să părăsească teritoriul României. De asemenea, în cursul zilei de 17 ianuarie, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova, ocazie cu care au fost găsiţi şi ceilalţi doi tineri, de 25 şi 28 de ani, care se sustrăgeau cercetărilor, precum şi autoturismul folosit în seara zilei de 12 ianuarie”, informează IPJ Dolj. Aceştia au fost reţinuţi de procurorul de caz, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, iar miercuri judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă a celor trei pentru 30 de zile.

Polițist din Gorj reţinut după ce a împușcat un câine