Senatorul Alfred Laurențiu Mihai, întâlnire la Vatican cu Papa Francisc: Ca o expresie a recunoștinței noastre, i-am oferit Liderului de la Vatican un tablou reprezentând o biserică bucovineană, simbol al bogăției spirituale a poporului român

Senatorul PSD a participat împreună cu soția lui la Concertul de Crăciun, la care au fost prezenți artiști de renume mondial

Alfred Laurentiu Mihai
Alfred Laurentiu Mihai sursa foto pag personala de FB

Senatorul PSD de Ilfov, Alfred Laurențiu Mihai, a participat la Vatican, împreună cu soția lui, la un eveniment muzical de prestigiu, și anume Concertul de Crăciun. Potrivit senatorului PSD, pe marea scenă au urcat artiști de renume mondial, România fiind reprezentată de Alin Stoica, una dintre cele mai remarcabile voci ale lumii.

Alfred Laurențiu Mihai: Am avut privilegiul de a-l întâlni pe Papa Francisc, ocazie cu care i-am adresat sincerele noastre mulțumiri pentru toate mesajele sale pline de înțelepciune și compasiune, în special în contextul delicat al conflictelor, precum războiul din Ucraina și cel declanșat de Hamas.

Senatorul PSD , ca o expresie a recunoștinței sale, i-a oferit Liderului de la Vatican un tablou reprezentând o biserică bucovineană, simbol al bogăției spirituale a poporului român. Senatorul Alfred Laurențiu Mihai i-a urat sănătate și putere pentru a-și continua misiunea în slujba păcii și armoniei.

Alfred Laurențiu Mihai: De fiecare dată am afirmat că întreaga sa contribuție pentru promovarea păcii este inestimabilă. Iar prezența Papei Francisc la acest concert grandios dovedește încă o dată rolul său crucial în unirea inimilor și în construirea unui viitor mai luminos pentru întreaga umanitate.

” Pacea este nu doar absența conflictelor, ci solidaritate, empatie, sărbătoare și mulțumire. De aceea, îi dorim Sărbători Fericite Papei Francisc și îi mulțumim pentru toată inspirația pe care o aduce în lume”, este mesajul senatorului PSD.

Alfred Laurențiu Mihai, despre aderarea la Spațiul Schengen: ”România este o țară loială și îndeplinește absolut toate condiţiile”