Codrin Ștefănescu / Marcel Ciolacu

Într-o tentativă de a înmuia inimile celor mai melancolici dintre social democrați, Codrin Ștefănescu scrie pe Facebook o postare „plângăcioasă” în care îl acuză pe președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu că ar fi făcut din PSD praf și pulbere.

Codrin Ștefănescu: „A reușit Ciolacu să ne facă pulbere în câteva luni”

Citește și: PSD se pregătește să-și schimbe hainele

„PSD a rămas singur. Ne-au părăsit toți aliații, ne părăsesc în continuare primarii, viceprimarii și consilierii aleși sub sigla partidului. Primarii fug pentru că nu-i mai apără nimeni. Se simt abandonați, izolați și hărțuiți de un dușman căruia nu-i mai răspunde nimeni. E un blat odios și toată lumea știe! Aliații ne-au dat papucii pentru că noua conducere interimară nu știe să negocieze, nu se ține de cuvânt și primește ordine din afara partidului. A reușit Ciolacu să ne facă pulbere în câteva luni. Și vă spun un lucru: poate merităm asta! Pentru că în PSD sunt o grămadă de lași, colaboraționiști sau fricoși. Care tac asurzitor și acceptă această situație ingrată. Iar eu m-am săturat să tot lupt de unul singur”, declară Codrin Ștefănescu pe Facebook.

De altfel, Codrin Ștefănescu nu este la prima lui tentativă de discreditare a actualei conduceri PSD, declarând în nenumărate rânduri că cea mai bună variantă la șefia partidului ar fi Eugen Orlando Teodorovici.

Citește și: Orban, despre rectificarea bugetară. „Trebuie să drămuim banii”

#News