„PSD nu va vota niciodată acest guvern”

Chiar dacă a fost desemnat un premier, social democrații nu sunt mulțumiți cu situația în care se află România

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a anunțat, pe Facebook, că partidul său nu va vota guvernul „creionat” în această săptămână, pe care îl caracterizează ca fiind „șandramaua pierzătorilor”, făcând trimitere la faptul că PNL a pierdut alegerile parlamentare.

„Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins interesul pentru soluțiile reale de a scoate România din criza sanitară și economică.

Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ținut în lesă de Orban. Și doi vicepremieri care aveau nevoie de niște birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

PSD nu va vota niciodată acest guvern al menținerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naționale!

Marcel Ciolacu

„Totuși, președintele Iohannis doarme liniștit când știe că peneliștii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul și fugeau cu el în spate?!”, a concluzionat Ciolacu.

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR au anunțat vineri seară cum au împărțit ministerele. Florin Cîțu este candidatul la funcția de premier, președintele Senatului va fi un reprezentant al USR PLUS, iar cel al Camerei Deputaților unul al PNL. Guvernul va avea doi vicepremieri și 18 ministere, din care 9 vor fi conduse de reprezentanți ai PNL, 6 ai USR PLUS și 3 ai UDMR.

Citește și: Final de negocieri. Florin Cîțu va fi premierul unui Guvern cu 18 ministere

#News