Cristian Popescu Piedone, avertisment pentru firmele din alimentația publică, depistate cu nereguli: NU VĂ JUCAȚI CU SĂNĂTATEA OAMENILOR!

Corpul de control al Poliției Locale Sector 5 a constatat nereguli la încă o societate comercială care gătește mâncare și o livrează la domiciliu

CRISTIAN POPESCU PIEDONE
CRISTIAN POPESCU PIEDONE PAG DE fb

Primarul Cristian Popescu Piedone este dezamăgit și furios pe cei care se joacă de-a alimentația publică. Edilul Sectorului 5 uneori are impresia că anumiți agenți comerciali sfidează legile și oamenii de bună credință. În urma verificărilor efectuate pe strada Mărgeanului, au fost identificați 2 agenți economici care desfășoară activitate de alimentație publică (catering), iar pentru neregulile constatate pe linie comercială și de protecție a mediului au fost întocmite 4 procese-verbale de contravenție în cuantum total de 14.000 de lei. Totodată, s-a dispus măsura complementară de suspendare a activității până la intrarea în legalitate la unul din operatori, acesta nefiind autorizat de către Primăria Sectorului 5.

Cristian Popescu Piedone: Câțiva cetățeni din zona Mărgeanului mi-au sesizat că într-o bucătărie se gătește mâncare pentru grădinițe și centre de bătrâni… cu ușa deschisă spre noxele din șosea!

Edilul Sectorului 5 a constatat că au dreptate, deoarece praful intra prin ușa deschisă, pâinea fiind depozitată laolaltă cu anvelopele de mașină. Potrivit lui Cristian Popescu Piedone, în mașinile insalubre și neconforme care transportau mâncarea la copiii și bătrânii din grădinițe și azile a găsit antigel, truse de scule folosite, ambalaje mizerabile.

Cristian Popescu Piedone: Spre dezamăgirea mea, în zona Mărgeanului, corpul de control al Poliției Locale Sector 5 a constatat nereguli la încă o societate comercială care gătește mâncare și o livrează la domiciliu

Potrivit primarului Cristian Popescu Piedone, nici măcar nu era autorizată de primărie, așa că inspectorii poliției au închis-o. Am dispus sancțiuni în ambele situații și am sesizat instituțiile abilitate.” Am o rugăminte pentru toți agenții economici din Sectorul 5 care prepară mâncare și-o livrează populației: NU VĂ JUCAȚI CU SĂNĂTATEA OAMENILOR! Cu respect pentru comunitate, primarul Piedone”, este mesajului primarului Cristian Popescu Piedone. Cristian Popescu Piedone, mesaj emoționant cu ocazia zilei fiului lui, Vlad Popescu Piedone: Vlad, băiatul nostru, TE IUBIM Și îți mulțumim! Să-ți fie viața așa cum îți dorești!