Tânără de 17 ani, vândută de familie pentru 3.500 de euro

Minora a fost forţată să se mute la familia băiatului pe care trebuia să îl ia de soţ

Viol
viol sursa foto pixabay

O tânără de 17 ani din Sălaj a fost vândută de părinţii ei unei familii din Mehedinţi pentru suma de 3.500 de euro. Minora a sunat la 112 şi a declarat autorităţilor că a fost violată de fiul celor care au cumpărat-o, cu care era obligată să se mărite, potrivit g4media.ro.

Copila a fost vândută de părinţii ei, fiind forţată să se mute din județul Sălaj, într-o comună din Mehedinţi, la familia băiatului pe care era obligată să îl ia de soţ.

Totul a ieşit la iveală după ce adolescenta a alertat autorităţile, cărora le-a spus că a fost violată de cel cu care era obligată să se mărite, şi el minor. „A trebuit să întrețină și raporturi sexuale cu băiatul familiei respective, de asemenea, minor al familiei respective”, a declarat Adrian Bidilici, director general DGASPC Mehedinți.

Minora a fost preluată de poliţişti şi se află acum într-un centru al DGASPC Mehedinți, unde primește consiliere

„A fost expertizată din punct de vedere al medicinei legale, iar actul sexual, din păcate, s-a confirmat”, a mai spus Adrian Bidilici, director general DGASPC Mehedinți. „În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol”, a declarat cms-șef Nicolae Lohon, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți. Conducerea de la Asistență Socială Primăria Vlădaia spune că nu ştia nimic de această situaţie. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. Minora ar urma să fie transferată la un centru al DGASPC Sălaj. https://www.hashtagnews.ro/18/09/2023/externe/australia-canicula-grade-celsius-meteorologie-schimbarile