În încercarea sa de a-i convinge pe hunedoreni să pună ștampila pe PSD, președintele social democraților, Marcel Ciolacu a declarat că județul Hunedoara trebuie să scape de liberalii din județ, cei care, în opinia lui Ciolacu, ar fi adus România la un record istoric, de peste 1 milion de șomeri. Președintele PSD a mai spus că partidul său are intenția de a avea grijă ca puținele mine rămase să nu fie închise, aducând aminte de Lupeni și Lonea, două dintre cele care încă își mai desfășoară activitatea.

Marcel Ciolacu: „PSD trebuie să câștige alegerile în Hunedoara! Pentru ca niciun om de aici să nu mai fie amenințat de conducerile PNL”

„Locurile de muncă sunt esențiale! Pentru oameni. Pentru economie. Nu și pentru Guvernul Orban!

Românii au nevoie de locuri de muncă, nu de vorbe goale și bani europeni doar pe hârtie! Cu PNL la putere, România a atins recordul de peste 1 milion de șomeri, iar #Hunedoara este unul dintre județele cele mai afectate.

De aceea, PSD nu va permite ca vreo mină să fie închisă! Nici Lupeni! Nici Lonea! Vom face demersuri pe lângă colegii noștri din familia social-democrată europeană să sprijine la nivelul Comisiei Europene alocarea de fonduri europene substanțiale pentru programele dedicate zonelor carbonifere în tranziție, așa cum este și Valea Jiului. Proiect pe care PSD l-a început încă din 2017 – Investiții Teritoriale Integrate- ITI.

Și, pentru că tot ”PSD e de vină” că aici, în Hunedoara, foarte mulți tineri și-au început o afacere proprie prin StartUp Nation, miercurea viitoare, la votul final pe rectificarea bugetară, vom suplimenta cu 400 milioane de lei programul StartUp Nation. Pentru a-i susține antreprenorii români abandonați de Guvernul PNL!

#PSD trebuie să câștige alegerile în Hunedoara! Pentru ca niciun om de aici să nu mai fie amenințat de conducerile PNL, așa cum s-a întâmplat recent la Termocentrala de la Mintia!”, a spus Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că în 2018, în timpul guvernării PSD, o mare parte din minele din Valea Jiului au fost închise.

Citește și: Premierul Orban vorbește despre priorități: infrastructura de transport

#News