Accident feroviar grav în județul Suceava

O mașină a fost prinsă sub locomotivă, o persoană în interior fiind încarcerată.

Tren
Tren sursa pixabay

Un tren a lovit o mașină în județul Suceava. Autoturismul a fost prins sub locomotivă. În interiorul mașinii a fost o persoană, anunță echipele de intervenție. Accidentul a avut loc luni, la o trecere la nivel cu calea ferată din orașul Liteni., potrivit stiripesurse.ro.

Mașina a fost prinsă sub locomotivă și, potrivit primelor informații, o singură persoană în interior a fost încarcerată.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Persoana aflată în mașină a fost scoasă. Medicul a declarat decesul acesteia la fața locului, a anunțat ISU. Accidentul a afectat circulația trenurilor. „Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația trenurilor este oprită la această oră, pe intervalul Liteni – Verești, din cauza unui accident feroviar înregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu sistem acustic și luminos (SAT), de la km 419+989.

Trenul IR 1753, care circulă în relația București Nord – Suceava, a surprins și lovit un autoturism la pasajul rutier menționat, iar în urma impactului au rezultat victime. Până la finalizarea investigațiilor desfășurate de către organele abilitate, trenul IR 1753, implicat în accidentul înregistrat pe firul I, va staționa în linie curentă, iar trenul IR 1952, care circulă în relația Suceava – Constanța, va fi oprit temporar, până la eliberarea gabaritului și pe firul II, în stația Verești”, a transmis CFR.

O nouă funcție pentru utilizatorii WhatsApp