Liviu Pleșoianu FOTO Facebook

…de râs!

Să-mi fie cu iertare că am scos din context, însă nu m-am putut abține. La așa declarație, așa interpretare! Caz în care doriți să aflați de ce se tăvălește prin făină și pesmet de râs vrednicul Pleșoianu, haideți că vă lămuresc imediat.

Tânărul PSD-ist, Liviu Pleșoianu se declară nemulțumit de atitudinea antivaccinistă a lui Viorel Cataramă. Probabil e prima oară când reușesc să-i dau dreptate. Însă din punctul meu de vedere, Cataramă nu merită genul acesta de reclamă: nici măcar din partea lui Liviu Pleșoianu care, fie vorba între noi, nu e cu mult diferit față de individul care face motivul criticilor lui de recente.

„Ia uite, băi, băiatule, băi, erou’ Cataramă! Cum stătea el și cugeta și cuvânta, în 2017: „Tot sistemul de sănătate, toate spitalele trebuie privatizate!”. Și mai cugeta și mai cuvânta: „Deci tot învăţământul superior ar trebui privatizat, inclusiv parţial învăţământul mediu şi învăţământul primar!”

Ăsta vă e „EROUL”? Mă tăvălesc prin făină și pesmet de râs! Caractere moi…

P.S. În 2017, în 2018, când cugeta și cuvânta, erou’ Cataramă era și el, puțin, prim-vicepreşedintele PNL Sector 2. Eh… detalii.

Pleșoianu recidivează și astăzi

De data asta atacând pe sistemul 2 în 1. Și pe Cataramă, și pe Kovesi. Nu ești PSD-ist adevărat dacă n-o ponegrești un pic pe Kovesi, nu?

”Uite-l, mă… Ce drăguț e el când îi șterge pantofii Zeiței! Ce OM, ce CARACTER, ce EROU! Fi-mi-ar #SCÂRBĂ!

EROUL Cataramă, 19 septembrie 2019:
„Încă din luna februarie am salutat public posibila numire a doamnei Laura Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef european. Astăzi, doamna Kovesi a fost votată în Consiliul Uniunii Europene pentru această extrem de importantă funcție europeană cu o majoritate semnificativă (17 voturi dintr-un total de 22). O felicitam din toată inima!
Pe de altă parte, poziția Guvernului României de a nu o susține pe doamna Kovesi este una absolut rușinoasă. PSD-ul o urăște din tot sufletul (asta în cazul în care PSD ar avea suflet!) pe doamna Kovesi, și are și motive. Unul dintre motive se numește Liviu Dragnea, între timp condamndat definitiv la 3 ani și jumătate de închisoare. Prin poziția anti-Kovesi exprimată ieri, doamna prim-ministru Viorica Dăncilă s-a dovedit a fi, încă o dată, o simplă marionetă a corupților din partidul pe care îl conduce.”

P.S. Toți cei care au picat precum peștii în plasă într-o secundă, nefiind în stare să vadă imediat tușele groase ale acestui oportunist perpetuu, modul în care se cațără pe orice, de 30 de ani, când e an cu alegeri, felul în care le speculează convingerile și năzuințele, toți acești oameni sunt înspăimântător de simplu de manipulat…”, mai spune Pleșoianu.

Citește și: Războiul dintre PSD și Cîțu se adâncește

#News