Clotilde Armand și Daniel Doboș
Clotilde Armand și Daniel Doboș

Clotilde Armand și-a calculat cu premeditare mișcările: nu vrea doar un consilier, vrea gardă de corp. Și nu vrea orice fel de gardă de corp, vrea un nou șef al Poliției Locale Sector 1. Daniel Doboş îndeplinește toate condițiile: penal, criminal, userist și (puțin) legionar.

Sâmbăta trecută au murit 10 oameni în incendiul de la Spitalul Județean din Piatra Neamț. USR a acuzat penalii din funcțiile publice.

În urma incendiului din 30 octombrie de la clubul Colectiv au decedat 64 de persoane. USR a acuzat și atunci penalii din funcțiile publice.

Viitorul șef al Poliției Locale Sector 1 a omorât cu premeditare doi oameni, dar USR a încetat să acuze penalii din funcțiile publice.

Jurnalistul Gelu Florea de la Turda News a explicat pe larg situaţia juridică a domnului Daniel Doboş în iulie 2018 pentru adevarul.ro:

”Practic, prin decizia Curţii de Juri a Tribunalului Regensburg din 13.01.1995, pronunţată în Dosarul nr. Ks 203 Js 43848/92, a, b, definitivă la data de 01.02.1996, numitul DOBOŞ NICOLAE-DANIEL a fost condamnat la pedeapsa detenţiunii pe viaţă pentru săvârşirea a două infracţiuni de omor prev. de art. 211 alin. 1 din Codul penal german.Cu privire la situaţia executării pedepsei, din documentele comunicate de autorităţile germane a rezultat că numitul DOBOŞ NICOLAE-DANIEL a fost arestat preventiv 1213 zile, începutul executării pedepsei fiind la 02.02.1996, 15 ani din pedeapsă fiind ispăşiţi la 07.10.2007.În fapt, la data de 08.09.1992, împreună cu o altă persoană, prin cruzime (aşa menţionează instanţa!), l-a omorât pe numitul… cu o puşcă cu alice.

La data de 02.10.1992, numitul DOBOŞ NICOLAE-DANIEL, cu premeditare (aşa menţionează instanţa!), l-a omorât prin împuşcare pe numitul… . Prin decizia administrativă a Municipalităţii din Regensburg pronunţată la data de 29.05.2000 în dosarul nr. 331/04/122/Ml/Re s-a dispus expulzarea imediată a numitului DOBOŞ NICOLAE-DANIEL după eliberarea din închisoare.Asta ar fi povestea, pe scurt…”

”Am fost garda de corp a unui om de afaceri italian si mi-am utilizat arma din dotare in 1992. In doua randuri. Oricine utilizeaza o arma se afla sub incidenta legii. Iar legile sunt stricte. Mi-am asumat aceasta responsabilitate. O face oricare dintre oamenii care poarta o arma in viata civila. Atacurile la care a fost expus VIP-ul meu au survenit treptat, iar daca primul atac a fost cercetat fara o concluzie, al doilea a fost cercetat prin prisma primului.

Concluzia a fost ca trebuia sa ma asigur ca atacatorul avea o arma. Ceea ce ar fi insemnat sa astept pana in momentul in care celalalt ar fi tras. Nu am facut-o. Am fost judecat, rejudecat si reabilitat. Concluziile se regasesc intr-un cazier curat,” a declarat Daniel Dobos, conform News.ro.

Poți ajunge de la pușcărie direct la primărie, poți avea imunitate și poți striga în continuare ”Fără penali”, penal fiind. Cu amendamentul să-ți placă USR-ul și să fii nițel penal. Că USR-ul își iubește penalii.

Citește și: Firea: „Uite-așa un obraz gros avem, Nicușoare!”

#News