Adolescentă de 16 ani din Ploiești moartă în timpul petrecerii organizate

La petrecere s-ar fi consumat o cantitate mare de bere și de tărie

O fată de 16 ani din Ploiești a murit în timpul unei petreceri pe care o organiza în locuinţa sa. Mama fetei a alertat autorităţile, care încearcă să afle acum cauza decesului. Potrivit unor surse, fata este fiica unei profesoare cunoscute din Ploiești, potrivit ziare.com.

La petrecere s-ar fi consumat o cantitate mare de alcool, polițiștii găsind mai sticle de bere și de tărie goale. De asemenea, ar mai fi ajuns anterior în spital din cauza consumului excesiv de alcool.

”La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 01:45, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie din municipiul Ploieşti, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, este posibil decedată în apartament”, a transmis IPJ Prahova. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului iar din verificări s-a stabilit faptul că, în cursul serii, tânăra, ar fi organizat o petrecere la locuinţa acesteia, împreună cu mai mulţi prieteni, cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani. ”La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconştientă. La faţa locului, s-a deplasat un echipaj medical, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au constatat decesul tinerei”, potrivit sursei citate. La examinarea vizuală a trupului, nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. ”Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, au mai transmis poliţiştii.Drog rar din Africa, consumat de o șoferiță din Alba