RAJA Facebook
RAJA Facebook

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta principală de alimentare cu apă, de la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, echipele RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe a doua bandă de circulație de pe bulevardul Tomis.

Este vorba despre sensul de mers spre bulevardul Aurel Vlaicu (vaporaș).

Lucrările efectuate la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu vor fi desfășurate astăzi, 17 octombrie 2023, în intervalul orar 10.00 – 16.00

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, a transmis Biroul de Comunicare al societății RAJA sin Constanța.

RAJA pune la dispoziția abonaților un serviciu de Call Center, disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7

Serviciul de Call Center este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic, care îndrumă utilizatorii să transmită indexul contorului de apă potabilă, să primească mesaje preînregistrate despre eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, să semnalizeze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și să solicite informații referitoare la serviciile oferite de companie.