Mai multe zboruri anulate de Wizz Air, inclusiv din România, din luna septembrie

Motivul îl reprezintă verificări în avans ale unor motoare GTF, solicitate de producătorul acestora

Wizz Air
Wizz Air

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunţă că anulează mai multe zboruri din toată reţeaua sa, inclusiv din România, începând cu luna septembrie. Reprezentanţii companiei nu precizează câte curse vor fi afectate, care sunt rutele şi nici până când va dura măsura, potrivit economedia.ro.

Compania arată că măsura este luată ca urmare a verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, producătorul motoarelor verificate

. Conform companiei, pasagerii afectați de anulări primesc fie un program alternativ de zbor, rambursarea completă prin metoda inițială de plată sau rambursarea a 120% din tariful inițial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare. „Wizz Air anunță că, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul rețelei sale, rezultând în anularea unor zboruri în anumite zile, între unele destinații. Pasagerilor de pe zborurile afectate li se va oferi un program alternativ de zbor, opțiunea rambursării complete prin metoda inițială de plată sau rambursarea a 120% din tariful inițial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare. În cazul în care o rezervare a fost efectuată printr-o agenție de turism, fie ea și online, compania aeriană le recomandă pasagerilor să contacteze agenția care deține rezervarea, pentru a face modificările necesare. Wizz Air recomandă, de asemenea, verificarea folder-ului de spam în privința e-mailurilor referitoare la posibilele modificări de program”, arată un mesaj transmis de companie.

ANSVSA a închis sau suspendat activitatea pentru șapte unități de pe litoral