Gabriela Firea: Sunt onorată să fac parte din Guvernul condus de Marcel Ciolacu, prin votul de încredere acordat în Parlamentul României. Voi continua să promovez proiecte care să susțină creșterea sănătoasă a natalității, un obiectiv esențial pentru viitorul țării

Cu mâna pe Biblie, Gabriela Firea şi-a asumat continuarea mandatului ca ministru al Familiei

Cu mâna pe Biblie, Gabriela Firea şi-a asumat continuarea mandatului ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Gabriela Firea: „Jur să-mi dăruiesc toată puterea ş i priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român!”

Potrivit ministrului Familiei, nu sunt simple vorbe, ci un angajament luat, cu mare responsabilitate și frică de Dumnezeu, în fața oamenilor. Gabriela Firea este onorată să facă parte din Guvernul condus de Marcel Ciolacu, prin votul de încredere acordat în Parlamentul României.

Gabriela Firea: Mă voi strădui să duc la îndeplinire îndatoririle asumate prin semnătura dată în fața Președintelui României. Voi continua să promovez proiecte care să susțină creșterea sănătoasă a natalității, un obiectiv esențial pentru viitorul țării.

Gabriela Firea şi-a asumat pentru acest mandat un pachet amplu si ambițios pentru bunăstarea tuturor familiilor, cele la început de drum sau cele cu “vechime”.

„Prioritare sunt și proiectele pentru prevenirea și combaterea violenței domestice, sau fenomenul mamelor minore, realități crunte. Îmi doresc și ca tinerii să se simtă încurajați să rămână în România, casa lor este aici. Le mulțumesc tuturor colegilor din minister și le doresc optimism și putere de muncă pentru următoarele luni! Avem treaba!”, a declarat Gabriela Firea

Cinci planete aliniate pe cer în acest weekend