Doi bărbați, reținuți pentru presupusa răpire a unei tinere de 20 de ani din Sibiu

Fata se află într-o locuință, în Blaj

Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce au luat cu forţa o tânără din curtea casei sale din Porumbacu de Jos şi au dus-o în municipiul Blaj, judeţul Alba,a comunicat IPJ Sibiu, potrivit g4media.ro.

„La data de 16 februarie, în jurul orei 22,30, în urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Porumbacu de Jos, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au depistat-o pe tânăra în vârstă de 20 de ani pe raza municipiului Blaj, din judeţul Alba. Tânăra se afla într-un imobil, însoţită de către doi bărbaţi, în vârstă de 27, respectiv 33 de ani, domiciliaţi în localitatea Porumbacu de Jos”, au precizat cei de la IPJ Sibiu.


Bărbatul de 33 de ani a luat-o pe tânără „împtriva voinţei sale, din faţa casei”, la cererea celuilalt bărbat. Poliţia a mai anunţat că tânăra s-a întors la familia sa. O tânără de 20 de ani din localitatea Arpaşu de Jos, judeţul Sibiu, a fost urcată cu forţa de către un bărbat într-o maşină care a plecat apoi într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii au demarat cercetări şi cer ajutorul populaţiei.

 „La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 04.25, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia unei tinere, ZOLTAN GABI MARIA, în vârstă de 20 de ani”, a transmis, IPJ Sibiu. IPJ Sibiu a precizat că un bărbat a sesizat că fata, în timp ce era în faţa curţii imobilului unde stă, în localitatea Arpaşu de Jos, ar fi fost luată împotriva voinţei ei şi urcată într-un autoturism de către un bărbat, care a plecat apoi într-o direcţie necunoscută.

 Poliţiştii au transmis şi semnalmentele fetei: înălţime 155 cm, 52 de kg, ochi căprui, păr brunet, fir drept, lung, ten deschis.

 La momentul dispariţiei, tânăra purta o geacă din piele de culoare roşie, fustă lungă roşie şi batic roşu. ”În cauză, la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, poliţiştii sibieni desfăşurând în prezent activităţi specifice în vederea depistării tinerei”, au mai transmis poliţiştii. Persoanele ce pot furniza informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 Un nou seism de 4,3 grade produs în Gorj, soldat cu evacuarea Prefecturii

\