Raluca Turcan

Turcan vrea ca primarii PNL să se concentreze pe câștigarea alegerilor

Cum ne aflăm în prag de alegeri anticipate, totodată, în prag de alegeri locale, Turcan vrea ca primarii să-și ascută topoarele electorale și să dea cu tot ce pot în opoziție pentru a câștiga alegerile locale.

Important este ca aceștia să se concetreze pe strategii care să-i ajute pe cei ce sunt deja primari, cât și pe cei ce îți doresc să devină primari, să aibă sorți de izbândă la alegerile locale de anul acesta.

„Procedura alegerilor anticipate este o procedura care se desfășoară în spiritul Constituției.  În primul rând, primarii trebuie să fie concentreze pe guvernarea locala si, în al doilea rând, să se  pregătească pentru alegerile locale”, a declarat vicepremierul Raluca Turcan.

Citește și: Turcan s-a scăpat! OUG-uri retrase din Monitorul Oficial de teamă

Întâlniri programate cu primarii

În lumina celor spuse mai devreme, premierul Ludovic Orban, împreună cu președintele țării, Klaus Iohannis, au pregătite pe ordinea de zi întâlniri cu primarii, în cadrul Adunării Generale a Asociației Comunelor din România.

Așadar, vicepremierul Raluca Turcan își dorește ca cei ce candidează din partea PNL să depună efort pentru a aduce victoria în casa partidului.

Citește și: Guvernul Orban II intră sub lupa audierilor

Reamintim că astăzi, Guvernul Orban II trece pe sub furcile caudine ale parlamentarilor, urmând ca în data de 24 să se voteze sau nu guvernul Orban, guvern ce se prezintă în formulă identică primului.

#News