Doi poliţişti rutieri din Târgu Jiu, răniți în urma unui accident produs în misiune

Șoferul vinovat a părăsit locul accidentului

Politist
Politist sursa foto pixabay

Doi poliţişti rutieri din Târgu Jiu au fost răniţi, vineri, într-un accident de circulaţie, în timp ce se aflau în misiune cu autospeciala având mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, potrivit.g4media.ro.

Evenimentul a fost provocat de un şofer care nu a acordat prioritate de trecere, iar apoi a părăsit locul accidentului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

„La data de 15 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Târgu Jiu – Biroul Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, deplasându-se pe Calea Bucureşti, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliţie a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoşat în alt autoturism. În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi poliţişti”, a precizat sursa citată. Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, menţionează informarea transmisă de IPJ Gorj. Poliţiştii efectuează verificări pentru identificare conducătorului auto şi stabilirea situaţiei de fapt. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, mai arată sursa citată. Asistent medical amendat pentru timpul mare de aşteptare al bolnavilor la Urgență