Eugen Tomac

Liderul PMP, Eugen Tomac ar protesta împotriva prostiei, dacă ar protesta. Astfel, într-o notă ironică, Tomac îi acuză pe cei ce au protestat ieri în Piața Victoriei de inconștiență. Mai ales acum, în plină pandemie de coronavirus, când distanțarea socială și purtarea măștilor este esențială sănătății noastre, a tuturor.

„Îmi este dor şi mie de un protest, mâine aş organiza un protest în Piaţă Victoriei, dar nu împotrivă Guvernului Orban ci împotrivă prostiei. Am acelaşi sentiment de neputinţă şi în acelaşi timp îmi doresc să facem mai mult pentru români pentru cei aflaţi în dificultate, dar instrumentele sunt limitate pentru că printre noi există un inamic invizibil care atinge oameni nevinovaţi şi le curmă viaţă subit. Îmi este dor de un protest, iubesc libertatea, dar acum, în aceste zile trebuie să fim responsabili şi să ne protejăm pe noi şi pe cei din jur”, a declarat Eugen Tomac, pentru MEDIAFAX.

Eugen Tomac susține distanțarea fizică și acuză protestele de ieri, de la Piața Victoriei

„Vor reveni cât de curând şi zilele în care ne vom putea exprimă liber orice gând, orice stare şi prin proteste spontane, dar acum e bine să actionăm responsabil şi ţinem cont de ce ne recomanda specialiştii din toată lumea şi anume să nu organizăm sau să participăm la evenimente de masă”, a mai spus Eugen Tomac.

Citește și: CTP și protestul celor infectați cu prostie

#News