Popescu Piedone, mesaj pentru primarul general al Capitalei:”Nicușoare, Nicușoare, Mai ai puțin și gata, te luăm cu lopata!”

Popescu Piedone îl acuză pe Nicușor Dan că a plătit postări în care a promis că efectua lucrări de modernizare a Capitalei, promisiuni rămase doar la stadiu de intenții

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Popescu Piedone ironizează, din nou, într-o postare pe Facebook, modul în care Nicușor Dan și-a respectat promisiunile făcute bucureștenilor. Una din promisiuni viza reabilitarea liniilor de tramvai din Capitală, care ar fi trebuit modernizate în decursul a doi ani și jumătate.

Cristian Popescu Piedone: Nicușoare, Nicușoare, de ce să plătești postare… când ai gropi în strada mare?

Popescu Piedone a dat și exemple de postări plătite de Nicușor Dan în care acesta le promitea pe Facebook bucureștenilor că lucrările de reabilitare a liniei de tramvai 5 progresează, lucrarea fiind primul lor din cele 11 atribuite care vor fi modernizate. Nicușor Dan promitea pe Facebook că în total vor fi reabilitate 50 de km, astfel că în doi ani și jumătate să nu mai fie linii de tramvai nemodernizate. Promisiunea făcută de primarul general al Capitalei nu s-a concretizat. Popescu Piedone continuă cu atacurile ironice la adresa lui Nicușor Dan, afirmând că „Fiind primar, postări plăteam,

Și mă culcăm ades în ger, Incapabil să pun căldura în calorifer” nicuSOROS, nicuSOROS… … nicusoare, nicusoare… ai ajuns la disperare… #REZISTă! #FIIBARBAT Mai ai puțin și gata, te luăm cu lopata! Fără poezie… viața e pustiu!”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Nicușor Dan, ținta atacurilor ironice ale lui Popescu Piedone

Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, îl ironizează, în stil poetic, pe Nicușor Dan dar și faptul că promisiunile făcute de primarul general nu au fost realizate.Nicușor Dan este comparat cu un cățeluș cu părul creț, care de patru ani „doarme” la Primăria Capitalei fără să reușească să le ofere bucureștenilor niște condiții civilizate de trai. Și aici este vorba în primul rând de asigurarea căldurii în apartamente, de amenajarea și de întreținerea spatiilor verzi, de repararea drumurilor și construirea de poduri grele care să descongestioneze traficul rutier.

Popescu Piedone, ironii poetice la adresa nerealizărilor lui Nicușor Dan: „Cățeluș cu părul creț, De patru ani dormi în coteț”