PAUR, nemulțumiți de consultările de la Palatul Cotroceni

George Simion susține că data viitoare s-ar putea să nu mai meargă la consultările de la Cotroceni

După ce au bâjbâit intrarea de la Palatul Cotroceni, încercând să sugereze că așa au vrut ei, să se plimbe, liderii PAUR au declarat că întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis nu ar fi decurs chiar așa cum și-ar fi dorit ei. Acest lucru a fost, de altfel, reiterat și de copreședintele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (PAUR), cel care, invitat în cursul serii trecut la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea, a declarat că, în realitate, președintele ar fi fost cel care a întârziat. „Președintele Iohannis a întârziat în sală, nu părea că se grăbește Iohannis să numească un guvern”, a spus liderul PAUR.

George Simion (PAUR): „Data viitoare nu știu dacă mai merg”

„Ați avut o întâlnire de doar 10 minute?”, l-a întrebat Gâdea pe George Simion. Confirmând că acesta a fost, într-adevăr, timpul petrecut la masa de consultări, Simion a mai spus că se așteaptă la o nouă rundă de consultări, însă cum nu e foarte mulțumit de evoluția celei de ieri, membrii PAUR se vor gândi dacă vor onora o a doua astfel de invitație.

„Noi ne-am spus opțiunile, a spus că ne mulțumește și că probabil că va avea loc o nouă rundă de consultări. Dar eu le-aș spune pseudo-consultări. Consultările au avut loc înainte, pe bilețele, între domnul Orban și domnul Iohannis. Am simțit că mi-am pierdut timpul total. Dar din respect față de raporturile dintre instituții, am mers. Data viitoare nu știu dacă mai merg.”, a mai spus liderul PAUR, George Simion.

De altfel, Partidul Alianța pentru Unirea Românilor ar fi declarat, în repetate rânduri, că are intenția de a iniția o procedură de suspendare a președintelui Iohannis, mizând pe așa-zisa campanie electorală pe care acesta ar fi făcut-o în scopul promovării PNL, înainte de alegerile parlamentare.

Citește și: Târziu acuză presa „neinformată” că i-ar pune eticheta de legionar

#News