Ana Birchall - sursă foto: Guvernul României

Deputata neafiliată, Ana Birchall (ex-PSD) reacționează după ce președintele PSD, Marcel Ciolacu ar fi vizat-o într-o declarație, cu privire la „marii dezertori” ai moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban.

„Domnul Ciolacu ar fi trebuit sa ma cunoasca suficient de bine astfel incat sa stie ca NU sunt din categoria parlamentarilor care „negociaza cu si astfel de lucruri” pentru interesul personal! Ii solicit domnului Ciolacu sa spuna, in regim de urgenta, cand, cu cine si pentru ce „am negociat” eu prezenta si votul meu la motiunea de cenzura? In caz contrar astept scuzele publice pe care cu siguranta le datoreaza! ”, a declarat Ana Birchall pe contul său de Facebook.

Ana Birchall: „Nu am dorit să particip la un demers care nu avea nimic de-a face cu agenda reală a românilor”

Pentru a-și explica lipsa de la votul moțiunii de cenzură, Ana Birchall a declarat că singura sa preocupare, în această perioadă, este lupta anti-Covid, moțiunea de cenzură împotriva guvernului fiind o mișcare inutilă și profund greșită.

„Cat despre absenta mea de la motiunea de cenzura, nu a fost deloc subita ci anuntata public: nu am dorit să particip la un demers care nu avea nimic de-a face cu agenda reală a românilor, tot mai mult afectati de pandemia Covid-19, ci mai mult cu jocurile de putere tipic dâmbovițene. Nu exista nicio logică să introduci o moțiune de cenzură cu câteva săptămâni înaintea alegerilor locale și doar cu câteva luni înainte de alegerile parlamentare, la termen.”, a mai spus Ana Birchall.

Citește și: O poveste de „dragoste” eșuată: Ciolacu l-a vrut pe Tăriceanu pe listele PSD, dar a fost refuzat

#News