PSD

Președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea (PSD) e nemulțumit. Nemulțumit pentru că reprezentanții Guvernului au ocolit județul său, atunci când au împărțit fondurile pentru inundații. Astfel, deși județul Maramureș a trecut prin clipe grele din pricina ultimelor serii de inundații, Zetea susține că nu ar fi primit niciun ban.

Protest în fața Guvernului

Așadar, caz în care Guvernul nu se conformează și nu alocă județului Maramureș suma de 20 milioane de lei, pe care Gabriel Zetea o consideră justificată, acesta amenință cu protest direct la porțile guvernului. Ca să vadă și ei cum e!

Cine, ce-a primit „de inundații”?

Arad: 9 milioane de lei,

Bihor: 13 milioane de lei,

Brașov: 3,5 milioane de lei,

Hunedoara: 34 milioane de lei,

Sibiu: 5 milioane de lei,

Timiș: 2 milioane de lei.

Dar unde e Maramureșul? L-o fi șters Guvernul de pe Hartă? Zetea reacționează

„Mă uit cu stupoare la anexa Hotărârii de Guvern. Am cerut, alături de prefectul județului, Nicolee-Silviu Ungur, în urma rapoartelor operative din fiecare localitate, suma de peste 20 de milioane de lei pentru Maramureș și nu am primit nimic. Cer public alocarea de urgență, în prima ședință de Guvern, a banilor necesari refacerii infrastructurii locale afectate de inundațiille din ultima lună”, a spus președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Citește și: Marcel Ciolacu, fără secrete și fără regrete

#News