Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a declarat că fără o consultare publică nu va lua nicio decizie în ceea ce privește votul legii carantinării. Nu pot să nu mă întreb în ce anume va consta această consultare publică, însă! Vom avea parte de o ieșire în Piața Victoriei în care se va vota ad-hoc? Se va face un sondaj pe pagina oficială de Facebook a PSD?

Dincolo de acest aspect, Marcel Ciolacu o ține pe-a lui și declară că reprezentanții Guvernului au pus la cale un „proiect de lege abuziv și dictatorial”, pe care social democrații au de gând să-l corecteze, și-apoi s-or mai gândi ei dacă votează au ba.

Chiar și-așa, nu vă îngrijorați, deciziile urmează să fie comunicate cât mai rapid cu putință, ne liniștește liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „Nu este nicio secretomanie”

„Am vorbit chiar și acum cu domnul Robert Cazanciuc, care urmează să iasă să spună care sunt deciziile și ce urmează să fie modificat la lege. Raportul legii nu o să fie votat în comisie până nu o să fie pus în consultare publică. Nu putem da o lege fără consultare.

Președintele Iohannis e incapabil să vadă adevărul și realitatea. Guvernul său a făcut un proiect de lege abuziv și dictatorial.

În forma de la Senat, este exclus ca copiii să fie preluați de stat, doar în cazul în care nu au nicio rudă neinfectată vor fi preluați. Domnul ministru al Sănătății este în comisie, de 6 ore.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Șapte ore de negocieri pentru Nelu Tătaru

#News