Tânăr din Cluj-Napoca, prins de polițiști după ce a făcut 144 de plăți cu un card bancar găsit

Bărbatul de 29 de ani ar fi găsit cardul bancar într-un parc din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, în decembrie 2018.

Un tânăr din ClujNapoca este cercetat de polițiști, după ce ar fi folosit un card bancar găsit în parc, în decembrie 2018. În decurs de o lună, el ar fi făcut 144 de plăți în valoare de 7.700 de lei. Cinci ani mai târziu, bărbatul a fost prins, potrivit digi24.ro.

Bărbatul de 29 de ani ar fi găsit cardul bancar într-un parc din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, în decembrie 2018.

El nu l-a predat autorităților, așa cum spune legea, ci a făcut cumpărături cu el. „Acesta nu a respectat obligația de a preda bunul găsit autorităților, efectuând mai multe operațiuni cu respectivul card bancar în decursul lunii decembrie 2018, respectiv operațiuni financiare în mod fraudulos”, a declarat IPJ Cluj.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul ar fi făcut 144 de plăți, în valoare de aproximativ 7.700 de lei, majoritatea dintre acestea până în 100 de lei. Păgubitul a depus plângere la poliție, iar 5 ani mai târziu hoțul fiind prins. „În baza investigațiilor derulate, polițiștii l-au identificat pe acesta, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Circulația pe Transfăgărășan, deschisă săptămâna viitoare