Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Nu mi se întâmplă des să fiu de acord cu Tăriceanu, atunci când se lansează el în supoziții și declarații. Cu toate astea, iată-mă acum neavând ce să fac decât să-i dau dreptate.

Pe vremea restricțiilor severe de acum o lună și ceva, îmi amintesc că una dintre indicațiile de bază ale guvernului era: spălați-vă, spălați-vă, spălați-vă. Cât de des și-n special pe mâini. O indicație pe care aș menține-o și acum, când nu mai e nicio (stare de) urgență. Și-aș plusa pe faptul că este nevoie de spălat pe tot corpul, nu numai pe mâine – dar asta, se pare, nu reprezintă o prioritate pentru guvernanți.

Nu de alta, însă în sălile de fitness se interzic dușurile. Da, în plină pandemie și-n plină vară.

Călin Popescu Tăriceanu: „În mărinimia lor, le dau voie practicanţilor chiar să folosească vestiarul! Daaaaa, sunt generoşi. Dar, ca să mai echilibreze situaţia, le interzic folosirea duşurilor!”

„Dacă aş merge pe ideea <>, probabil că ar trebui să tac. Dar cum să taci, când vezi cum se împăunează dl. Iohannis, de braţ cu ministrul Sportului, că, de pe 15 iunie, le vor da voie românilor să meargă la sala de fitness??!! În mărinimia lor, le dau voie practicanţilor chiar să folosească vestiarul! Daaaaa, sunt generoşi. Dar, ca să mai echilibreze situaţia, le interzic folosirea duşurilor! Bre, nu ziceaţi voi să ne spălăm de câte ori avem ocazia?? Acu’ v-aţi răzgândit? Ne lăsaţi să mergem acasă nespălaţi şi cu virusul atârnând de noi? Sunteţi serioşi? Vestiarul e în regulă, dar duşul nu? Aveţi voi informaţii cum că noul coronavirus ne pândeşte, din spatele gelului de duş? E clar că cei care au făcut aceste reguli nu au nicio treabă cu mersul la sală“, scrie Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Citește și: Anisie, despre redeschiderea creșelor și a grădinițelor

#News