Gabriela Firea, mesaj de Ziua Familiei: ” La mulți ani” tuturor familiilor din România

Potrivit Gabrielei Firea, FAMILIA reprezintă garanția fericirii și a siguranței în viața tumultoasă din zilele noastre.

“Familia va fi întotdeauna coloana vertebrală a societății”, potrivit lui Honore de Balzac, a declarat ministrul Familiei, Gabriela Firea. Ministrul Familiei transmite cu aceasta ocazie. La mulți ani”, tuturor familiilor din România.

Gabriela Firea se înclina în fața tuturor românilor pentru care acest concept, FAMILIA, reprezintă garanția fericirii și a siguranței în viața tumultoasă din zilele noastre.

„Voi milita mereu pentru bunăstarea tuturor familiilor din România!”, a declarat ministrul Familiei, Gabriela Firea.

Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 20 septembrie 1993, cu rezoluția A / RES / 47/237, ca eveniment cu dată fixă pe 15 mai a fiecărui an și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor. 1994 a fost declarat An Internațional al Familiei, iar începând cu anul 1995, Ziua Familiei este sărbătorită în multe țări de pe planetă cu scopul de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familiei, în condițiile în care oamenii au început să se îndepărteze de această instituție. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului, propunere susținută și de Patriarhia Română, ziua de 15 mai a devenit oficial și Ziua familiei române.

Profesorul online”, bazat pe inteligența artificială, creat de un student din Brașov