Marcel Ciolacu

Șeful PSD, Marcel Ciolacu a declarat de curând într-o conferință video postată pe Facebook faptul că cei din Guvernul Orban nu ar fi de partea poporului. Ce-i drept, Marcel Ciolacu a mai spus asta și cu altă ocazie, nu ar fi prima oară. Cu toate că astfel de declarații am mai auzit, ceea ce reprezintă o noutate este tocmai afirmația potrivit căreia acesta ar fi observat o neconcordanță între președintele Iohannis și guvern.

Iată cele mai importante declarații ale lui Ciolacu:

  1. „Multi dintre voi ati spus ca acest guvern nu e de partea oamenilor in acasta criza. Si eu cred acelasi lucru, ca acest guvern nu lucreaza pentru romani, pentru sanatatea si siguranta lor, pentru locurile de munca, pentru nivelul lor de trai
  2. Am vazut ca nici relatia cu presedintele Iohannis nu mai funcitoneaza, este un haos generalizat care duce la dezastre, precum cel de la Suceava, unde oameni au murit cu zile, sute de medici sunt infectati, sute de firme inchise, peste un milion de someri. Toate demonstreaza ca guvernul a ajuns intr-un punct critic”, a zis Ciolacu.

În același context, Marcel Ciolacu a mai declarat pe Facebook:

„Guvernul a acționat haotic, nu a ținut cont de nimeni și a ajuns într-un punct critic. Situația nu mai poate continua așa. PSD va acționa responsabil, ca de fiecare dată. Vom prelua controlul în Parlament și vom vota toate legile necesare pentru a proteja nivelul de trai al românilor, locurile de muncă, dar și măsurile cerute insistent de mediul de afaceri sau de cei din agricultură.”, se arată în postarea lui Marcel Ciolacu.

Citește și: Ministrul Muncii, despre cererile de somaj tehnic și plăți

#News