Eugen Tomac

Eugen Tomac, președintele PMP, avertizează că România va intra în cel mai scurt timp în recesiune. De altfel, nu vorbim despre o informație nouă, întrucât faptul că vom avea parte de un declin economic de toată frumusețea este un lucru deja știut de toată lumea: de la muncitorul în construcții, la prim-ministrul României. Însă nu strică, ce-i drept, să o mai auzim măcar o dată spusă de Eugen Tomac, așa, pentru bună dispoziție.

În același mesaj, acesta îndeamnă la solidaritate, însă critică, de asemenea, concedierile despre care tot auzim de ceva vreme încoace.

„România trebuie să se pregătească de recesiune. Trebuie să fim solidari cu toții. Nu putem pune totul în spatele privaților sau sancționa doar salariații din sistemul public. (…) Ar fi cea mai mare eroare să dăm afară oameni în această perioadă. Cea mai sănătoasă formulă este să fim solidari și acolo unde trebuie să ajustăm, să ajustăm, pentru că oricât de critică ar fi Opoziția la ora actuală față de Guvern, nimeni nu este absurd să nu înțeleagă că această criză a lovit tot globul și nu am adus-o noi, prin politici absurde. Deci e nevoie de solidaritate și de foarte multă viziune în măsurile pe care și le asumă statul în următoarea perioadă. Cu cât mai mult întârziem, cu atât mai grave vor fi consecințele”, a afirmă Eugen Tomac, potrivit celor de la Mediafax.

Citește și: Marcel Ciolacu, între ciocan și nicovală

#News