Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a avut o nouă ieșire virulentă la adresa președintelui Iohannis, după ce acesta din urmă a afirmat într-o conferință de presă că depinde de noi să trecem cu bine de această pandemie, și „că dacă avem noroc și se găsește un vaccin viabil” se pot poate îngrădi răspândirea virusului. Totul, în contextul în care alegerile parlamentare sunt programate în decembrie, iar potrivit lui Iohannis, niciun expert nu i-a garantat că „în martie va fi mai bine decât în decembrie”.

„În sfârșit, președintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: NOROCUL! Ca la păcănelele atât de dragi Guvernului Său! Fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu ține loc de măsuri concrete. Nu poți să stai doar cu ochii pe data alegerilor și să privești de la Cotroceni cum totul se prăbușește în jurul tău.

În sfârșit, președintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: NOROCUL! Ca la păcănelele atât de…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 13 octombrie 2020

Cred cu tărie că viitorul depinde doar de noi, de fiecare dintre noi, nu de noroc. De aceea, astăzi în Parlament PSD a votat o serie de legi așteptate de întreaga societate:

Acordarea stimulentelor pentru profesori și personalul auxiliar (din fonduri europene)

Pachetul minim de servicii – o lege esențială făcută în colaborare cu UNICEF, prin care copiii fără posibilități vor primi o șansă în viață pe care nimeni nu le-a dat-o până acum (din fonduri europene)

Respingerea ordonanței criminale și ANTINAȚIONALE prin care Guvernul PNL a încercat, din nou, să vândă avuția națională – perlele economiei românești – CEC, Hidroelectrica, Eximbank și tot ce a mai rămas românesc și profitabil

Confiscarea extinsă a averilor – toți cei care nu vor putea justifica de unde au acumulat averi colosale le vor pierde fără drept de apel”, a scris Coilacu, pe Facebook.

Investiții în oameni

„O țară nu se conduce la NOROC! Vom lupta în continuare pentru siguranța locurilor de muncă! Pentru un trai mai bun! Pentru investiții în oameni, nu în păcănele!”, a concluzionat Ciolacu.

Întrebat, marți, într-o conferință de presă, de ce nu este de acord cu amânarea alegerilor, Iohannis a afirmat: „Să ne așteptăm, dacă avem noroc, fiindcă nu depinde deloc de noi, dacă avem noroc și se găsește un vaccin viabil, atunci să ne așteptăm la o îngrădire și cu ajutorul vaccinului a acestei pandemii. Mult mai bine este să ne bazăm pe noi, să purtăm masca, să păstrăm distanța și să ne ocupăm de igienă”.

Conferință de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis

Conferință de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis.

Publicată de Guvernul României pe Marţi, 13 octombrie 2020

Citește și: Iohannis avertizează: „Ne confruntăm cu o transmitere comunitare accentuată”

#News