Primele cuvinte ale lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a omorât doi studenți la 2 Mai: „Îmi pare foarte rău”

Vlad Pascu, aflat în arest preventiv, a fost adus la DIICOT pentru audieri.

Vlad Pascu
Vlad Pascu pag de FB

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a produs accidentul grav din 2 Mai după ce luase mai multe tipuri de droguri, spune că îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Sunt primele declarații făcute de tânăr după tragedia soldată cu 2 morți, potrivit digi24.ro.

Vlad Pascu, aflat în arest preventiv, a fost adus la DIICOT pentru audieri. La întrebările jurnaliștilor, el a răspuns de mai multe ori: Îmi pare rău”.

Întrebat ce mesaj are pentru familiile victimelor, tânărul a spus: „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu am cum să dau timpul înapoi”. La DIICOT au loc astăzi mai mule audieri. Au fost chemați părinții lui Vlad Pascu, în condițiile în care mama tânărului este suspectată că ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar. Patru prieteni ai lui Vlad Pascu sunt verificați într-o operațiune anti-drog. Ei ar fi furnizat droguri de risc şi mare risc la petreceri private desfăşurate în diverse locaţii private din Bucureşti, la care, de asemenea, au participat persoane cu potenţial financiar ridicat.

Doi tineri au murit, în 19 august, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce Vlad Pascu i-a lovit din plin și a plecat de la locul accidentului.

Alți 3 tineri au ajuns la spital cu răni grave în urma impactului. Vlad Pascu este tânărul drogat care a intrat în plin cu mașina într-un grup de oameni, pe șoseaua din stațiunea 2 Mai, lăsând în urma sa doi morți. Mama lui Vlad Pascu a fost adusa flancata de mascati la diicot, tatal lui fiind citat ca martor. Ancheta se extinde la dealeri și la cei din anturaj.

Zboruri suplimentate de Wizz Air din București în luna octombrie