Marcel Ciolacu/Foto: George Călin

Președintele „interimar” al PSD, Marcel Ciolacu a avut o reacție dură legată de rectificarea bugetară ce se află pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de vineri, ce va începe la ora 17.00. Într-o postare făcută, vineri, pe Facebook, Ciolacu consideră că această rectificare este o „răzbunare față de popor”, mai mult, astfel, „Puterea și-a asigurat continuarea unui terorism politic”.

„O rectificare a răzbunării față de popor! O rectificare bugetară care nu rezolvă niciuna dintre marile probleme ale țării, făcută în bătaie de joc și în disprețul realității!

Tăierile de venituri, anunțate de Putere drept ”cele mai mari creșteri” nu doar că sunt contrare legilor în vigoare, dar ele sfidează realitatea dată de explozia prețurilor și de scăderea nivelului de trai”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

„Puterea și-a asigurat continuarea unui terorism politic”

„O rectificare bugetară prin care Puterea și-a asigurat continuarea unui terorism politic prin racolarea de primari din fonduri guvernamentale și dovada clară a bătăii de joc față de viitorul României. Bani doar de rapt și de racolat! Nu investiții, nu sprijin pentru agricultura românească afectată de secetă sau pentru economia națională pusă pe butuci de măsuri aberante.

O rectificare prin care s-a vizat doar asigurarea luxului prezidențial, prin care s-au premiat serviciile și s-au penalizat instituțiile care și-au permis să controleze tunurile date sub pretextul pandemiei.

O rectificare pe care, vă asigur, o vom corecta în Parlament!”, a concluzionat Ciolacu.

Citiți și: Orban, despre rectificarea bugetară. „Trebuie să drămuim banii”

HashTag News