Agresiune deosebit de gravă în Galați

Un bărbat și-a înjunghiat părinții și a rănit un polițist care a vrut să-l imobilizeze

Ambulanta
Ambulanta sursa foto pixabay

Un bărbat şi o femeie din Galaţi au fost înjunghiaţi, marţi, de fiul lor, în vârstă de 33 de ani, în urma unui conflict produs spontan, într-un apartament, cei doi soţi fiind transportaţi la spital. Fiul lor a fost prins de poliţişti în scara unui alt bloc, dar în timpul imobilizării acestuia el l-a înjunghiat pe unul dintre poliţişti în zona claviculei, acesta fiind dus la spital. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ultraj şi violenţă în familie, potrivit ziare.com.

Potrivit IPJ Galaţi, poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 14.00, printr-un apel la 112, despre faptul că într-un apartament situat într-un bloc de locuinţe de pe strada Alexandru Lăpuşneanu, din municipiul Galaţi, ar fi avut loc o agresiune fizică asupra a două persoane.

Poliţiştii de la Secţia 1 Poliţie Galaţi care s-au deplasat la adresa indicată au constatat că sesizarea se confirmă, iar din primele verificări a reieşit că, în urma unor discuţii în contradictoriu între un bărbat de 33 de ani şi părinţii săi, un bărbat de 56 de ani şi o femeie de 52 de ani, ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia cei doi soţi ar fi fost înjunghiaţi de fiu.

Persoanele rănite au primit îngrijiri de la echipajele medicale de la Ambulanţă, după care au fost transportate la spital.

Conform sursei citate, agresorul nu a fost găsit la adresă, însă la scurt timp poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi l-au depistat în scara unui bloc de locuinţe situat pe strada Roşiori, din municipiul Galaţi. ”În timpul imobilizării acestuia, unul dintre poliţişti, de 39 de ani, care purta vestă de protecţie şi avea asupra sa toate elementele din dotare, ar fi fost înjunghiat în zona claviculei, din partea stângă. Poliţistul a fost preluat şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat sursa citată. Băiat de 14 ani din București prins cu un rucsac plin cu droguri