Trafic feroviar blocat între Craiova și Calafat

Un tren Regio s-a defectat, în linie curentă, între stațiile Băilești și Portărești.

Tren
Tren sursa pixabay

Circulația feroviară este blocată, miercuri dimineață, între Craiova și Calafat, după ce un tren Regio s-a defectat între stațiile Băilești – Portărești, a anunțat CFR S.A, potrivit g4media.ro.

Trenul Regio 9134, care circulă pe relația Calafat – Craiova, a rămas defect în jurul orei 08:12, în linie curentă, între stațiile Băilești și Portărești.

„Menționăm faptul că, până la sosirea locomotivei de ajutor din Craiova, necesară pentru retragerea garniturii defecte, trenul R 1091, care circulă în relația Craiova – Golenți Frontieră, staționează temporar în Portărești, de la ora 08:20. CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că reînscrierea în circulație a trenurilor staționate temporar este condiționată de sosirea locomotivei de ajutor pentru garnitura defectă și retragerea acesteia din linie curentă, operațiuni desfășurate de personalul operatorului național CFR Călători”, se mai arată în comunicatul CFR S.A. Doi ucraineni recuperaţi de salvamontiști din Munţii Maramureşului