Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone / Foto: Facebook

Primarul ales, și validat, al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone va coordona campania electorală la nivel național a Partidului Puterii Umaniste social-liberale (PPU sl) pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Decizia a venit în cursul zilei de luni, în cadrul Biroului Executiv al PPU sl, ca urmare a rezultatelor bune obținute de Piedone, la nivelul Bucureștiului.  

„Îi felicit pe colegii care s-au apucat imediat de treabă și au strâns un număr semnificativ de semnături. Toată lumea declară că poate, ne-am săturat de raportările false. Colegii mei care doresc să ajungă în Parlamentul României trebuie să facă față cerințelor partidului. Ei trebuie să dovedească mai întâi de toate că cetățenii au încredere în ei și în partidul pe care îl reprezintă. Până cel târziu la sfârșitul acestei săptămâni, cei care nu se vor mobiliza, vor părăsi acest partid! În fața electoratului suntem egali: alegătorii sunt oameni, noi, umaniștii suntem oameni.

Dacă principiul umanist „fii propriul tău stăpân” va ajunge la toți românii, pe 6 decembrie putem consemna o mare surpriză. Dacă ai credință în Dumnezeu, sufletul curat și ești egal oamenilor, alegătorii vor simți acest lucru pentru că ei s-au săturat de umanoizi politici. Recâștigă-ți drepturile, omule, fii auzit în Parlamentul României, pe 6 decembrie poți da un vot pentru adevăr și pentru a spune stop abuzurilor”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Altfel, 22 octombrie este termenul limită pentru depunerea listelor de candidaţi şi a candidaturilor independente în circumscripţiile electorale din ţară, iar începutul campaniei electorale este din data de 6 noiembrie.

Citește și: Data alegerilor parlamentare rămâne „bătută în cuie”

#News