FOTO realitatea.net
FOTO realitatea.net

Fostul primar general al Capitalei Gabriela Firea intervine în cel mai recent scandal legat de raportarea făcută de INSP. Potrivit Gabrielei Firea, vechile statistici, cele legate de gripa sezonieră, ar fi fost făcute în bătaie de joc, astfel că, și cele legate de „gripa chinezească” (nr. „COVID-19) s-ar derula tot în acest fel. Mai mult decât atât, Firea declară că, pe vremea când aceasta încă mai era primarul Bucureștiului, ASSMB identificase un număr diferit de cazuri de gripă sezonieră.

Gabriela Firea: „Nu le pasă de oameni, nu le pasă de țară! Lor să le fie bine”

„Incompetentā si rea-credintā la guvernare! Anul trecut în iarna, INSP (in subordinea Ministerului Sanatatii) publica pe site-ul oficial, in plin sezon rece, doar 60 de bucuresteni cu gripa A si B. Noi identificasem prin Assmb si cabinetele de medicina scolara aproape 3 000 de copii cu gripa sezoniera, plus mii de adulti diagnosticati de medicii de familie si tratati acasa.

Deci, statistica oficialā era facutā în bataie de joc!

Asa e si cu noua gripa chinezeasca!

Autoritatile guvernamentale habar nu au de capul lor! Prefectul PNL spune una, sefa INSP confirma cu totul altceva, grupul de comunicare strategica – cel condus ilegal de un personaj care a sfidat legea pentru a se cocota cat mai sus -, transmite cu totul altceva.

O adunaturā de politruci care a venit la putere doar cu scopul imbogatirii!

Nu le pasā de oameni!

Nu le pasā de tara!

Lor sa le fie bine!

#DreaptaUnita #IncompetentaLaGuvernare”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citește și: Firea, Băsescu, Neamțu și Petre Roman fac un pas în spate din CGMB

#News