Taxa pentru podul Fetești redevine obligatorie de vineri

Taxa pornește de la 13 lei pentru o trecere, în funcție de mașină, și ajunge până la peste 1.000 de lei.

Taxa pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti – Cernavodă redevine obligatorie din această noapte, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

”Începând de vineri, 14.07.2023, ora 00:00, achitarea peajului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti – Cernavodă redevine obligatorie pentru participanţii la trafic”, precizează compania, potrivit ziare.com.

CNAIR reaminteşte conducătorilor auto că tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Feteşti şi Cernavodă poate fi achitat astfel: prin intermediul aplicaţiei eTarife (destinată telefoanelor mobile); la distribuitorii autorizaţi să încaseze taxa,  prin SMS, la numărul 7577.

 Dacă taxa a fost deja achitată, trecerea prin staţia de taxare se va realiza pe benzile special marcate. În cazul în care nu a fost făcută plata anticipată iar trecerea s-a efectuat pe benzile pentru cei care deja au achitat taxa de pod, aceasta poate fi achitată ulterior trecerii printr-unul din canalele puse la dispoziţie, până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.CNAIR recomandă şoferilor să evite plata taxei în staţia de taxare, pentru a evita statul la cozi. Taxa pornește de la 13 lei pentru o trecere, în funcție de mașină, și ajunge până la peste 1.000 de lei. Preturile sunt disponibile pe cnadnr.ro.

Chatbot-ul Bard, lansat de Google în România