PSD a decis să schimbe tactica

Se pare că cei de la Partidul Social Democrat au decis că e cazul să schimbe tactica, în lumina ultimelor evenimente. Cum țara noastră are nevoie urgentă de un guvern care să guverneze, nu să stea în interimat și-n incertitudine, odată cu incertitudinea guvernului, putând fi bifată și incertitudinea în care se scaldă România, o astfel de măsură este normală. Într-o țară ce nu face excepție infectării mondiale cu Coronavirus, nu ar mai trebui să conteze dacă ești de la PSD, de la PNL, sau de la USR.

„Stimați colegi, este absolut necesar ca mâine să învestim un Guvern cu puteri depline, având în vedere că Parlamentul probabil își va suspenda activitatea în scurt timp. Vă rog să fiți mâine de dimineata în București și să participați la ședință. Vă asigurăm că vor fi luate toate măsurile necesare pentru a fi protejați. Vom intra pe rând în sală, în grupuri mici și nu înainte de a face cu toții testul COVID-19. Să fim responsabili și să ne gândim că în aceste momente grele pentru țară punem mai presus de noi sănătatea și siguranța oamenilor”, le-a transmis Ciolacu colegilor săi din PSD

Așadar, în mesajul transmis colegilor săi, președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, i-a asigurat pe colegii săi că va lua toate măsurile pentru a preveni pericolul răspândirii COVID-19, de vreme ce vorbim despre o adunare măricică de oameni. Având în vedere ultimele informații potrivit cărora, nu unul, ci doi oameni politici din PNL au fost testați pozitiv cu Coronavirus, există posibilitatea ca anumite reticențe de a participa mâine la ședință să apară.

Citește și: Pentru a nu-știu-câta oară, Orban este desemnat premier

#News