Liviu Pleșoianu

Despre Liviu Pleșoianu am mai vorbit și cu altă ocazie. Liviu e celălalt Liviu – tot din PSD și el, dar mult mai tânăr, fără mustață și ceva mai bogat la capitolul podoabă capilară. Ori cel puțin așa se prezenta până să se tundă. În rest, dacă nu te-ai uita la poză, ai putea să juri că Liviu Pleșoianu e un soi de Liviu Dragnea, dar mai mic și ceva mai frumușel. Aceleași idei anti-europene, cu un iz destul de pregnant de populism; același ton sfidător; același aer de comediant de mâna a șaptea.

Cel mai probabil că, în copilăria lui, Pleșoianu era băiatul ăla de la bloc care le trăgea de codițe pe toate fetele din cartier, mai-mai s-o uita una și la el. Ori, poate din contră: vorbim despre un fost copil timorat care acum, mare fiind și prinzând gustul „microfonului”, a început să zică tot ce n-a avut curajul până să se înscrie în PSD.

Postarea lui Liviu Pleșoianu, apă la moară pentru teoria conspirației

Astfel, Pleșoianu postează următoarea tentativă de umor:

„Iar MERKEL a ZIS: “SĂ FIE SPARRRRRRRANGHEL!

…Și atunci Guvernul României s-a relaxat pandemic și a distanțat social, la cules de SPARRRANGHEL, câteva mii de români.” scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Și dacă e să ne uităm puțin în comentariile postării lui Pleșoianu, observăm un lung val de teorii ale conspirației, cum că virusul nu e virus, ci doar o manevră vicleană a organizațiilor menite să le fure oamenilor sufletele. Bravo, Liviule! Ai stârnit o furtună de praf! Ne plac fanii tăi!

Citește și: Tăriceanu: cine a avut de exportat, a exportat cu complicitatea Guvernului

#News