Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe Șoseaua Constanței (zona PECO) din localitatea Cobadin, județul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 11 decembrie 2023.

Această întrerupere va avea loc în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Potrivit comunicatului emis de societatea, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Viișoara și Cobadin.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul societății constănțene RAJA.

Eficient și rapid: Societatea RAJA dispune de un serviciu de Call Center non-stop

Serviciul de Call Center este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic, care îndrumă utilizatorii să transmită indexul contorului de apă potabilă, să primească mesaje preînregistrate despre eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, să semnalizeze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și să solicite informații referitoare la serviciile oferite de companie.