Un bărbat mort din Satu Mare, mort pe stradă, a stat ore întregi sub ochii trecătorilor 

Incidentul s-a produs luni, în jurul orei 18:00, pe Drumul Botizului din Satu Mare.

Un bărbat de 49 de ani din Satu Mare a murit chiar sub ochii trecătorilor, niciunul dintre ei neintervenind. Alerta la 112 a fost dată 3 ore mai târziu, după ce o tânără a observat cadavrul din autobuz. Autopsia va stabili cauzele care au dus la decesul victimei, potrivit digi24.ro.



Incidentul s-a produs luni, în jurul orei 18:00, pe Drumul Botizului din Satu Mare. Tânăra ar fi mers cu autobuzul și l-a văzut pe bărbat întins pe stradă.

După ce a revenit acasă și, deoarece trupul bărbatului era tot acolo, pe trotuar, sub soare, a alertat un vecin .Cei doi tineri, ambii de 25 de ani, au mers să vadă ce se întâmplă. Au întors victima, au stropit-o cu apă și au încercat să îi găsească pulsul, după care au sunat la 112. Două echipaje medicale și unul de poliție au intervenit la locul solicitării. Medicii au încercat să-l resusciteze, zeci de minute, pe bărbat, însă fără succes. 

Potrivit primelor date, mai multe persoane ar fi trecut pe lângă bărbatul căzut pe stradă, dar niciuna nu a intervenit. Trupul neînsuflețit al victimei a fost dus la morga Spitalului Județean Satu Mare. Autopsia va stabili cauzele care au dus la decesul bărbatului. 

Atenționare pentru românii care călătoresc în Spania: Cod roșu de caniculă