Se pare că cei de la PSD nu se lasă! Cum suntem în plin an electoral, însă marcat de o pandemie care pare să fi dat totul peste cap, social democrații profită de ocazie și îi acuză pe cei din PNL de furturi mascate de haosul în care ne aflăm. De altfel, nu numai pagina oficială de Facebook a celor de la PSD pare să fi devenit ceva mai activă, Marcel Ciolacu devenind la rândul lui un pic mai incisiv în ultima perioadă. Dacă în cazul partidului este vorba despre alegerile locale și parlamentare, miza lui Ciolacu are o conotație suplimentară: alegerile interne PSD.

PSD: „Liberalii sunt buni la instaurat haosul ca să poată fura liniștiți prin spate!

#Klaustrofobia impusă țării drept nesfârșită stare de alertă trebuie înlocuită cu măsuri logice și pragmatice. Vor să prelungească starea de alertă până la alegeri fără a mai avea argumente lucide.

Ședințele de la Cotroceni sunt definiția #haosului liberal: Iohannis zice că redeschide grădinițe și afterschooluri, specialiștii neagă că s-a discutat așa ceva.

De fapt, mintea le stă numai la bani și la cât mai pot fura. Au cumpărat la suprapreț tot ce le-a trecut prin minte și au scris reguli noi, doar ca să-și poată legitima tunurile.

Pun tuneluri de dezinfectare în școli și când OMS le spune că sunt periculoase, miniștrii PNL își neagă fără grețuri propriile decizii.

Urlă bolnavii ținuți la cozi inumane în fața spitalelor fiindcă nu se pot interna, dar Tătaru e ocupat cu achiziția directă a 100 de milioane de măști. E și normal – afacerea de 40 de #milioane de euro îl rezolvă pe viață. Așa că le neagă pacienților chiar și suferința!

Liberalii sunt imuni la durerile românilor și sensibili doar la afaceri pe bani publici. Ei văd țara ca pe un uriaș talcioc unde vând măști. Noi vrem să repornim economia și să relansăm România!”, scrie PSD, pe pagina oficială de Facebook.

Citește și: Birchall: „Dragnea a ridicat o excepție de neconstituționalitate”

#News