Marcel Ciolacu

În cursul zileie de ieri vă povesteam despre cum Marcel Ciolacu pare să fi prins și glas, și viață. Astfel, dacă până acum se arăta publicului mai rar, exact ca Iohannis în zilele lui de „glorie”, iată că a venit momentul unei schimbări care, cel mai probabil, se vrea a fi sursă de demonstrație pentru colegii sceptici care-i pregătesc valiza.

Culmea e că, deși Vasile Dîncu a lovit PSD-ul când și-așa era lovit de sondaje și de soartă, Marcel Ciolacu își menține atitudinea de „băiat de treabă” și declară că el ține foarte mult la „domnul profesor Dîncu”, cu toate că nu-i de acord cu acesta. În opinia prezentului lider PSD, partidul a tot avut parte de previziuni pline de deșertăciune de 30 ani încoace, și tot ar fi rămas în picioare.

„Nu a fost regizat niciun atac. Credeti-ma ca am capacitatea, daca doream sa fie ceva regizat, sa fie de o amploare substantiala”, a zis Ciolacu.

Și-ar mai spus Ciolacu, la un moment dat, că PSD e „viu”, dorind să sublinieze faptul că PSD nu e mort, PSD se transformă.

Ciolacu: „Prohodul PSD se tot cântă de 30 de ani…”

„Categoric, da. Eu tin foarte mult la dl profesor Dincu. A fost o declaratie un pic neneconforma cu realitatea. Din discutia mea personala cu dl Dincu a spus ca a fost citat cu totul altfel decat a declarat”, a mai zis Ciolacu.

Citește și: Ciolacu vrea stare intermediară, nu stare de alertă

#News