În urma scandalului de la Spitalul de Ortopedie „Foișor”, premierul Florin Cîțu a reacționat, declarând că și-ar dori ca anumite personaje să-i înainteze demisii „de onoare”. Cu toate astea, Cîțu nu a menționat exact cine și-ar dori să demisioneze, întrucât, în spațiul public s-au vehiculat două dorințe.

Pe de-o parte, unii susțin că cel care ar trebui să-și dea demisia de urgență este ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pe de altă parte, anumite voci, inclusiv unele aparținând USR PLUS, cer demisia managerului spitalului „Foișor”, Ioan Cristian Stoica.

Florin Cîțu vrea demisii, dar se declară rezervat în privința identității celor care ar trebui să demisioneze

Mai mult, premierul a insistat că și-ar dori să vadă „dacă mai există onoare în România”, refuzând, însă să menționeze cine ar trebui să dea dovadă de această onoare.

În plus, relatează Hotnews.ro, Florin Cîțu ar fi fost întrebat dacă are de gând să-l demită pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. „Aceste decizii nu se discută, ci se execută”, a spus Cîțu, lăsând suficient loc de interpretări.

Rămâne de văzut pe cine „va pica” vina, până la urmă.

Cu toate astea, surse povestesc despre nemulțumirea pe care premierul o are în legătură cu activitatea actualului ministru al Sănătății. Din nou, rămâne de văzut dacă informațiile pe surse se vor dovedi a fi adevărate.

Citește și: Evacuarea pecienților de la spitalul „Foișor”: „Primul pas a fost să găsim locuri, chiar și la distanță”