Premierul Orban este nemulțumit de data stabilită pentru investirea noului Guvern. Acest lucru ar urma să aibă loc luni, 24 februarie, începând cu ora 16.00, în plenul reunit al Parlamentului. Ludovic Orban consideră calendarul ca fiind unul „lent”, acuzând PSD că încearcă o amânare a votului pentru investirea noului Guvern.

„Respectă termenul maxim de 15 zile, dar este un calendar lent, care arată o tendință de tergiversare din partea Parlamentului,din partea Birourilor reunite dominate de PSD.

În ceea ce ne privește, miniștrii vor fi pregățiți, se vor prezenta la audieri. De asemenea, ne vom prezenta în ziua de 24 cu obiectivul declarat de a convoca alegerile anticipate”, a spus Orban, la Parlament.

Ludovic Orban susține că tot el va fi premier 


 
Ludovic Orban a afirmat marți că are o colaborare foarte bună cu președintele Klaus Iohannis. Orban a mai afirmat că dacă PNL câștigă alegerile anticipate, tot el va fi nominalizat în fruntea Executivului.

Citește și Cu ce lideri de partid se sfatuieste premierul Orban


„Premierul României va fi candidatul care câștigă alegerile. Obiectivul meu este să câștigăm alegerile. Dacă vom câștiga alegerile eu voi fi propus. Cum va putea președintele să nu mă desemneze pe mine? De trei ani de zile sunt supus unei intoxicări. Am adus PNL la peste 40%, am câștigat europarlamentarele și alături de președintele referendumul și alegerile prezidențiale și am oprit guvernarea PSD prin moțiune de cenzură. Ce inventează unul sau altul sunt minciuni gogonate și nu trebuie luate în seamă”, a declarat Ludovic Orban. #News