Incendiu de amploare la Gara Basarab din București

ISU a emis mesaj RoAlert

Pompierii de la ISU BucureştiIlfov intervin joi, 11 ianuarie, cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două vagoane de tren dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant, potrivit ziare.com.

Pompierii anunță că a fost emis mesaj RoAlert. 

„Având în vedere degajarea intensă de fum, pentru avertizarea și informarea populației a fost emis un mesaj prin sistemul RoAlert”, au transmis pompierii. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum. Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant.

 Astfel, au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. 

”Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum”, a transmis ISU. „Având în vedere modul de manifestare a incendiului, care prezintă posibilitate de extindere și la alte vagoane, dispozitivul se suplimentează cu 2 autospeciale de stingere”, au transmis cei de la ISU. Stare de urgenţă ecologică instituită în nordul Spaniei