Rafila, propunerea PSD pentru premier, are COVID-19

Social democratul a declarat că starea lui de sănătate este una bună, în acest moment, fiind izolat la domiciliu

Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, totodată câștigător detașat la alegerile parlamentare și propunerea PSD pentru funcția de premier în următorul Executiv a anunțat în cursul acestei seri că a fost testat pozitiv pentru Coronavirus, cu toate că a purtat neîncetat mască, atunci când s-a aflat în spațiu public, înconjurat de oameni. De asemenea, Rafila a mai spus că starea sa de sănătate este una bună în acest moment și că se află în izolare la domiciu.

Din bănuielile acestuia, Alexandru Rafila ar fi contactat virusul de la unul dintre colegi cu care social democratul ar fi avut relații apropiate de familie, copiii acestora petrecând timp împreună, astfel favorizându-se transmisia.

Alexandru Rafila, despre starea sa de sănătate

„Ma simt bine, sunt in izolare la domiciliu, s-a confirmat si la mine ca am infectia. Cat se vede, sunt ok. Nu am probleme deosebite. Am purtat masca, toata problema a fost legat de contactul cu un coleg (care avea COVID-19), copiii nostri s-au jucat si mancat impreuna si asta a fost”, a declarat Alexandru Rafila, pentru Antena 3.

Citește și: Arafat, sfaturi pentru sărbătorile de iarnă: „Fiecare la casa lui sau în apropiere”

#News