În urma recentelor scandaluri și nemulțumiri din jurul declarațiilor suprinzatoare ale regizorului Cristi Puiu, Viorel Cataramă îi sare acestuia în ajutor, declarându-l „un mare patriot”. De altfel, atitudinea lui Cataramă nu este una suprinzătoare, ținând cont de faptul că acesta a fost cap de listă la protestele anti-mască de acum trei săptămâni, din Piața Victoriei, alături de Mugur Mihaescu.

Viorel Cataramă: „Astăzi, același CPT insultă, la îndemnul stăpânilor”

Și pentru că în cursul zilei de ieri, jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a criticat pe Cristi Puiu pentru comportamentul deplasat al acestuia de la TIFF, Cataramă insistă că atitudinea celui dintâi ar fi dictată de „stăpâni”.

„Cristi Puiu, un mare patriot!

Cristian Tudor Popescu, un Rigoletto tragic al secolului XXI! Bufonul regelui. Când stăpânul dorea să transmită un mesaj fără a se implica, apela la bufonul personal. Pe acest personaj nu te puteai supăra!

Cristi Puiu a cerut un lucru de bun-simț, apărătorii dictaturii au sărit ca arși! Jigniri peste jigniri, cap de listă Cristian Tudor Popescu. Vă mai aduceți aminte de Doina Cornea? Acea uriașă femeie și-a riscat viața pentru libertate! A fost criticată, printre alții, de CPT.

Astăzi, același CPT insultă, la îndemnul stăpânilor, pe toți cei care pun libertatea înaintea vieții! Un Rigoletto tragic al secolului XXI.

Este secondat cu brio de alții. Un exemplu: Lucian Mîndruță. „Dacă îmi spun să merg în mâini, ca ordin…te asigur că nu îl execut „. LM uită că ordinul vine printr-o lege, iar legea se respectă, nu-i așa? Deci LM va merge în mâini, mai ales dacă va fi și miluit cu 100 RON pentru asta!

Cristi Puiu, Doina Cornea și mulți alții ca ei, au pus și pun libertatea înaintea vieții.

CPT, LM, și mulți alții ca ei, pun viața înaintea libertății.

Două Românii, o singură țară!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Citește și: Cristi Puiu, certat de CTP pentru ieșirea de la TIFF

#News