Popescu Piedone: Eu, Cristian Popescu Piedone, pe 9 iunie îți cer să votezi Cristian Popescu Piedone primar general la București și PUSL pe toate buletinele din țară

Vă cer pe 9 iunie să vă luați orașul înapoi, este mesajul lui Popescu Piedone transmis bucureștenilor

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL și candidatul partidului la Primăria Capitalei, le cere susținătorilor săi să îl voteze pe data de 9 iunie pentru a ajunge primar general și să voteze partidul pe toate buletinele de vot din țară. Popescu Piedone le cere cetățenilor dezamăgiți sau nehotărâți să își construiască pe 9 iunie un nou drum și o nouă zi mai bună. Popescu Piedone face un apel la cetățeni să nu mai aleagă aceeași politicieni incompetenți și mincinoși care le cer din nou votul acum.

Popescu Piedone: Dragii mei, suntem aproape 2 milioane de bucureșteni cu atâtea povești de viață, năzuințe, speranțe temeri pentru ziua de mâine. Muncim din greu și trăim onest în orașul pe care îl iubim

„Ne pierdem zile în trafic, ne este teamă de viitorul copiilor noștri, tremuram la gândul că vom ieși din spital mai bolnavi decât am intrat Putem trăi mai bine?. Sigur că da. În ultimii 8 ani visurile, speranțele voastre au fost spulberate de politicieni incompetenți și mincinoși. Aceșți politicieni vin și vă cer azi votul. Este timpul să le spuneți nu, este momentul să le spuneți că administrația politică nu este politică și că ea trebuie făcută cu pricepere de oameni gospodari, dintre oameni”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Pe 9 iunie, fie că eșți nehotărât, dezamăgit va trebui să ne alegem un nou drum. Suntem 2 milioane de dezamăgiți, dar dacă ne unim iar prin vot vom reuși să ne construim o nouă zi mai bună.

„Eu, Cristian Popescu Piedone vă cer pe 9 iunie să vă luați orașul înapoi. Pe 9 iunie va trebui să îți alegi un nou drum altfel o vor face alții pentru tine. Eu, Cristian Popescu Piedone, sunt primarul dintre oameni și îți cer ca pe 9 iunie să-ți iei orașul înapoi, Eu, Cristian Popescu Piedone, pe 9 iunie îți cer să votezi Cristian Popescu Piedone, primar general la București și PUSL pe toate buletinele din țară”, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone.