Foto: Media Mole

Cu toate că relația sa cu Familia Regală a Marii Britanii întâmpină dificultăți în momentul de față, Prințul Harry i-a adus bunicului său, Prințul Philip, un omagiu în cursul zilei de vineri, imediat după decesul acestuia.

Omagiul adus de Prințul Harry a fost publicat pe site-ul Archewell

„În memoria Alteţei Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021. Vă mulţumim pentru devotament. Ne veţi lipsi foarte mult”, a fost afişat pe site-ul Archewell, potrivit Digi24.

Imediat după publicarea anunțului decesului Prințului Philip, presa din toată lumea s-a întrebat dacă nepotul acestuia, devenit paria în Familia regală, va participa sau nu la funeraliile bunicului său.

Reamintim că, în urmă cu aproximativ o lună, atât Prințul Harry, cât și soția sa, Meghan Markle, relatau la emisiunea moderată de Oprah faptul că Familia Regală a Marii ar suferi de rasism, aceștia dând dovadă, potrivit relatărilor celor doi, de un comportament discriminatoriu în ceea ce o privește pe soția prințului, care e metisă, punându-se în discuție inclusiv culoarea pielii copiilor celor doi.

Familia Regală a negat acuzațiile, declarând că sub nicio formă nu se poate pune problema rasismului. Declarațiile au fost susținute inclusiv de fratele acestuia, Prințul William, moștenitorul coroanei.

Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a stins din viață ieri, la vârsta de 99 ani, cu doar două luni înainte să împlinească un secol de viață.

Citește și: Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, a murit astăzi