Marian Oprișan

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan o imită pe Dana Budeanu

Treaba cu lipsa de bărbăție a celor de la PNL, recunosc c-am mai auzit-o rostită de cineva de curând. Mai exact de doamna aia slobodă la gură, căreia nu-i pasă de loc de consecințe. Să-l aud acum și pe Marian Oprișan cu același tip de replică, recunosc că mi-a creat un mic zâmbet în colțul gurii. În altă ordine de idei, acesta pare mai mult ca sigur că cei de la PNL își semnează sentința politică în perioada următoare.

„’Bărbaţii’ politici din PNL Vrancea se ascund în spatele Biroului de Presă şi din această postură au săvârşit astăzi mai multe infracţiuni şi ticăloşenii. Călcând în picioare legislaţia privind secretul medical, un senator PNL a comis o infracţiune când a dat publicităţii faptul că directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Focşani a fost diagnosticat pozitiv COVID-19. O infracţiune pentru care sper că va răspunde penal, aşa cum ar fi normal într-un stat de drept. (…) Eu vă voi face plângeri penale. Voi face o plângere penală la Parchetul Judeţean Vrancea împotriva celor care au întocmit comunicatul de presă al PNL Vrancea şi o plângere la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva senatorului care astăzi a lansat numai acuzaţii false împotriva mea. Liberalii vor da socoteală pentru toate acuzaţiile nefondate, nu am nici un dubiu”, a declarat Marian Oprişan.

Marian Oprișan: „Nu vă fie frică, liberalii pică!”

„Spitalul Judeţean ‘Sfântul Pantelimon’ Focşani este în subordinea Ministerului Sănătăţii, minister condus de PNL. În noiembrie 2019, Guvernul PNL „a uitat” să dea cinci milioane lei către Spitalului Judeţean Focşani, aşa cum era prognozat. Cu aceşti bani spitalul urma să cumpere echipamente pentru mai multe secţii, dar liberalilor nu le-a păsat. Deşi nu este în subordinea sa, CJ Vrancea a alocat cei cinci milioane lei „uitaţi” de Guvernul PNL, pentru că a înţeles care sunt nevoile spitalului. Nici în 2020, când România se confruntă cu epidemia de coronavirus, Guvernul PNL nu a alocat bani spitalului. Tot CJ Vrancea a fost cel care a alocat spitalului suma de 11 milioane lei pentru stoparea epidemiei de coronavirus, bani care au folosit la achiziţionarea de echipamente de protecţie şi aparatură necesară. CJ Vrancea a cerut preluarea Spitalului de Urgenţă ‘Sfântul Pantelimon’ Focşani de la Ministerul Sănătăţii încă din luna noiembrie 2019, dar liberalii se opun acestui transfer fiindcă doresc să pună în funcţia de director o domnişoară blondă care nu are nicio zi de experienţă pe cartea de muncă”, a mai spus Oprişan.

Citește și: Rareș Bogdan, în dezacord cu Orban: România, furnizor de sclavi pentru Europa

#News